Over ons

YUME Koffie-en Theehuis

YUME is het Japanse woord voor ‘droom’. Stap eens binnen en maak onderdeel uit van onze droom en van deze bijzondere plek. Al eeuwenlang wordt er op deze plek binnen dezelfde familie gekweekt en gehandeld in bijzondere tuinplanten. Er wordt op ecologische wijze gekweekt; er worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Geheel in de filosofie van de kwekerij en de PlantenTuin is YUME opgezet. YUME is gevestigd in het ontvangstgebouw van PlantenTuin Esveld.

De heerlijke sfeer begint al op de parkeerplaats en loopt via de entree naadloos door in de gebouwen van YUME en Esveld. In YUME werken we het liefst met eerlijke, verse en grotendeels biologische ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat wat we serveren simpelweg lekker is. Geen opsmuk, geen fratsen, gewoon lekker eten en drinken. Geniet van onze heerlijke biologische sapjes, huisgemaakte soepen, vers gebakken taarten en uiteraard serveren we koffie en thee waar u warm van wordt. We werken met specialty coffee van Single Estate Coffee Roasters en met losse thee en kruidenmelanges van Teabar.

Niet alleen de producten die we gebruiken en serveren zijn van goede kwaliteit. We streven er naar ook op het persoonlijke vlak u nèt even meer te bieden. Zo werken we voor groepen veel op maat en houden we van een gezellig gesprek met onze gasten. Tegen de achterwand van het koffie- en theehuis vindt u bovendien de imposante verzameling tuinboeken van Esveld, waar u zo lang als u wilt in kunt lezen. Bovendien zijn deze boeken ook (bijna allemaal) te koop.

YUME staat voor warmte, gezelligheid en bovenal voor ongedwongen genieten. Inmiddels zijn wij de zesde generatie die zich ‘bemoeit’ met het bedrijf… Hopelijk volgen er nog velen na ons!

Kom eens kletsen en ontdek wat onze bijzondere plek voor u kan betekenen!

Tot gauw bij YUME, Tim & Mirte

Bereikbaar op

Rijneveld 68
2771 XS Boskoop
T: 0172-450700
@: info@yume-boskoop.nl

website_foto_overons_klein