Arrangementen

1. High-tea

Een bezoek aan PlantenTuin Esveld is op zichzelf al heel fijn. Je kunt prachtig wandelen en genieten van de mooie planten op de kwekerij en de bijbehorende parken. Voor of na uw wandeling kunt u deze beleving voortzetten bij YUME voor een heerlijke high-tea. De high-tea bestaat uit een zoete en een hartige ronde. Je krijgt bijvoorbeeld een heerlijk glas soep en een selectie van onze huisgemaakte patisserie te proeven.

En dan is er uiteraard thee… Proef diverse smaken losse thee en laat je verrassen door spannende melanges zoals ‘notendroom’ of ‘ginkgo lemon twist’. De high-tea kan worden gereserveerd vanaf twee personen, neem hiervoor even contact op via e-mail of telefoon.

Prijs voor een high-tea: €21,50 per persoon
Prijs voor een high-tea met een glas Prosecco: €24,50 per persoon

2. Groepslunches

Wanneer u met een groep gebruik wilt maken van een lunch kunt u hiervoor een kijkje nemen op de aparte pagina over groepslunches. De groepslunches zijn speciaal opgezet voor bijvoorbeeld tuinclubs of Groei & Bloei verenigingen. De pagina vindt u hier. Er zijn diverse opties zodat u altijd een lunch vindt die bij u en uw gezelschap past.

3. Verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden

Wanneer u een aparte locatie zoekt om uw verjaardag (of andere bijzondere gelegenheid) te vieren bent u bij PlantenTuin Esveld en YUME aan het juiste adres. We kunnen voor u en uw gezelschap een heerlijke dagje uit in het groen organiseren. Houd wel rekening met het volgende: de groep mag niet groter zijn dan 50 personen èn we zijn niet in de avond geopend. We zijn geen typische ‘feest’locatie waar luide muziek, microfoons of andere luidruchtige zaken zijn toegestaan.

U kunt bij ons uiteraard koffie, thee of wat fris drinken. Daarnaast verzorgen we lekkers zoals bijvoorbeeld huisgemaakte worteltaart, brownies en sinaasappelcake. Het is mogelijk om punten taart te nemen, maar we kunnen ook alles feestelijk op etagères presenteren zodat uw gasten verschillende (kleine) zoete hapjes kunnen nemen.

Uiteraard kunt u het zo ‘gek’ maken als u zelf wilt. We verzorgen lunches, high-teas en ook kunt u opstappen voor een historische rondvaart aan boord van een Boskoopse vlet. Een verjaardag is in principe te reserveren vanaf 10 personen. Bent u met minder of heeft u speciale wensen? Veel is in overleg mogelijk!

Prijzen voor verjaardagsarrangementen

  • Een kopje koffie, thee of fris met een punt taart (naar keuze) € kaartprijs
  • Een kopje koffie, thee of fris met diverse zoetigheden op etagères € 7,25 per persoon
  • High tea met zoete en hartige hapjes € 21,50 per persoon

4. Vergaderen

 

Bent u op zoek naar een plek voor een vergadering, zakelijke meeting of een brainstormsessie? In het ontvangstgebouw van PlantenTuin Esveld is een aparte ruimte beschikbaar waar u en uw zakelijke gezelschap kunnen vergaderen. De ruimte heeft een capaciteit van 20 personen. De ruimte bevindt zich direct boven het koffie- en theehuis op de kwekerij. De ruimte is alleen per trap toegankelijk. Er is een beamer met scherm en uiteboskoop omgevingraard is er WIFI. Aanvragen voor deze ruimte van PlantenTuin Esveld doet u via koffie- en theehuis YUME.

Naast het gebruik van de ruimte is er de mogelijkheid om gebruik te maken van groepslunches, koffie en huisgemaakt gebak. Dit wordt verzorgd door YUME. PlantenTuin Esveld is tot slot uitermate geschikt om buiten in het park te wandelen als pauze-moment, maar biedt ook de mogelijkheid om buiten te vergaderen onder een treur-ceder in het Japanse esdoornpark.

De arrangementen voor het vergaderen kunnen worden geboekt via BuitenBusiness. Ga hiervoor naar: Website BuitenBusiness

5. Varen

Vanaf 2015 is het mogelijk een vaartocht te maken door de Boskoopse sloten vanaf PlantenTuin Esveld. U wordt meegenomen door een schipper die u 45 minuten lang het dorp vanaf een heel bijzonder perspectief laat zien. De tochten vinden plaats in een open vlet; de capaciteit van deze boot is maximaal 24 personen. Kinderen mogen mee; maar uiteraard onder supervisie van volwassenen. De boottochten kunnen voor u worden gereserveerd vanaf 10 personen op nagenoeg elke dag en gewenst tijdstip (in de periode maart – oktober). Daarnaast zijn er vrije vaarten gedurende het seizoen; waarvoor u niet hoeft te reserveren. Dit is ideaal wanneer uw gezelschap niet groot genoeg is. De vrije vaartochten vinden plaats op elke zaterdag om 13:30 uur en op themadagen zoals Tuinpad Rijneveld en de Boskoopse plantendag & kunstmarkt.

Prijzen voor de Boottocht (45 min.)

  • Boottocht van 45 minuten vanaf PlantenTuin Esveld € 5,- pp (volwassene)
  • Boottocht van 45 minuten vanaf PlantenTuin Esveld € 2,25 pp (kinder en<12 jaar)

Aanvragen voor deze vaartochten die vertrekken vanaf PlantenTuin Esveld doet u via koffie- en theehuis YUME.

6. Rondleidingen

Bent u liefhebber van planten, natuur en wilt u graag uw kennis verrijken? Denk dan eens aan een rondleiding over PlantenTuin Esveld. Uw gezelschap wordt meegenomen door een gids op een wandeling van ongeveer 60 minuten. Onderweg leert u van alles over het bedrijf, het gebied, bijzondere planten en leuke (historische) weetjes. Een rondleiding kan worden gereserveerd voor groepen vanaf 10 personen. Bij de rondleiding is een kopje koffie of thee inbegrepen in koffie- en theehuis YUME.

Prijzen voor de Rondleiding (60 min.)

  • Rondleiding van 60 min.over PlantenTuin Esveld inclusief koffie/thee € 5,00 pp

Aanvragen voor deze rondleidingen over PlantenTuin Esveld doet u via koffie- en theehuis YUME.

 

Kwaliteit en service kunt u in elk klein hoekje van Yume terug vinden. Van het kopje koffie voor de individuele gast, tot het organiseren van een gezellige high-tea.

VOLG ONS OP

Contact informatie